Σε νεαρά ηλικία το 1972 και με ολόκληρη την ζωή μπροστά ξεκινάει ένα ταξίδι εκμάθησης της τέχνης του ξύλου.
Η χαρά της δημιουργίας απερίγραπτη, παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο το τεμαχίζεις και φτιάχνεις ένα τραπεζάκι κι εκεί τοποθετείς και την σφραγίδα σου, μια μικρούλα υπογραφή κάτω από το καπάκι, το κοιτάζεις μετά από 36 χρόνια και γυρνάς πίσω αναπολώντας την ιστορία της εταιρείας.

Η εταιρεία άρχισε το 1982 επενδύοντας συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό, μέσα σε 2 χρόνια καταφέρνει να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στον τομέα κατεργασίας ξύλου έπιπλα-κουφώματα.
Το έτος 1992 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μέσα σε τρία χρόνια επεκτείνονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις σε 2500 μ2.
Η δημιουργία εκθεσιακού χώρου μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου το έτος 1998, είναι το πρώτο βήμα για να εισχωρήσει στον εμπορικό τομέα συνεργαζόμενη με Ιταλικές εταιρείες όσον αφορά τα έπιπλα κουζίνας.

Το έτος 2004 αναλαμβάνει την γενική αντιπροσώπευση σε όλη τη Κρήτη της εταιρείας ACEM, Ιταλική βιομηχανία παραγωγής εσωτερικής πόρτας δωματίου.
Το έτος 2005 αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται σε Α.Ε. με την γνωστή πλέον επωνυμία ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ LINE ΑΒΕΕΞ. Παράλληλα το ίδιο έτος αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της ελληνικής ξύλινης βιομηχανίας κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων την SYLOR ABETE.
Tο έτος 2006 δημιουργεί νέο εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Σητείας παρουσιάζοντας όλη την γκάμα των προϊόντων της. Το ίδιο έτος 2006 μεταφέρεται σε νέο εκθεσιακό χώρο στην πόλη του Αγίου Νικολάου, παράλληλα επενδύει στην αγορά υπερσύγχρονου μηχανήματος CNC για την κατεργασία πόρτας.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 25 εργαζόμενους.
Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει το δίκτυο πώλησης εκτός ορίων Κρήτης με τοπικούς συνεργάτες και με υποστήριξη εφ’ όλης της ύλης πόρτα ασφαλείας, εξωτερικό κούφωμα, μεσόπορτα, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, παιδικό έπιπλο, ξύλινη σκάλα, ξύλινα δάπεδα και ειδικές κατασκευές , πάντα με την υπογραφή της συνέπειας και της ποιότητας.

Με εκτίμηση
Κουκουράκης Μανόλης

 
     εταιρεία | επικοινωνία | αρχική | Designed by CreativeStudio | Copyright 2008